• 210-2532572
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ιστοτόπου

Η εταιρεία μας αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην προστασία της ιδιωτικότητας και των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των επισκεπτών/χρηστών. Επισημαίνεται ότι ως δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα νοούνται από την οικεία νομοθεσία (Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων 2016/679/ΕΕ) μόνο εκείνες οι πληροφορίες που αφορούν ένα προσδιορισμένο ή – επί τη βάσει κάποιων χαρακτηριστικών – προσδιορίσιμο φυσικό πρόσωπο (υποκείμενο των δεδομένων). Πληροφορίες που αφορούν νομικά πρόσωπα και ομάδες προσώπων ή πληροφορίες στατιστικού χαρακτήρα, από τις οποίες δεν είναι δυνατή η αναγωγή σε προσδιορισμένο ή προσδιορίσιμο φυσικό πρόσωπο, δεν εμπίπτουν σε αυτήν την κατηγορία και εξαιρούνται από το πεδίο εφαρμογής της σχετικής νομοθεσίας. Η παρούσα πολιτική προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι απολύτως συμβατή με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (ΕΕ/2016/679) και την Ελληνική Νομοθεσία. Η εταιρεία μας μπορεί να τροποποιήσει την παρούσα πολιτική, οποτεδήποτε και χωρίς προειδοποίηση, ανακοινώνοντας οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση μέσω του ιστοτόπου μας. Με την πλοήγηση και χρήση του ιστοτόπου μας, οι επισκέπτες/χρήστες αναγνωρίζουν ότι έχουν διαβάσει, κατανοήσει και ανεπιφύλακτα αποδεχθεί την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων.

Στους παρακάτω όρους θα βρείτε σημαντικές πληροφορίες όσον αφορά στο είδος, στο σκοπό της χρήσης των προσωπικών δεδομένων σας, την προστασία τους αλλά και τα δικαιώματά σας ως υποκείμενα των δεδομένων αυτών. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της εταιρείας μας στο www.hellecon.com ή στο privacy(at)hellecon.com.

Υπεύθυνος φορέας: Υπεύθυνος επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα για λογαριασμό μας είναι η εταιρεία:

Hellecon Services ΕΠΕ
ΣΜΥΡΝΗΣ 26, Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
ΤΚ 14341
210-2532572
210-2532154

Προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε: Κατά την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας δεν είστε υποχρεωμένοι να μας παρέχετε προσωπικές σας πληροφορίες. Οι μοναδικές περιπτώσεις όπου σας ζητούμε προσωπικά σας στοιχεία είναι:

  1. Κατά την ηλεκτρονική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Στην περίπτωση αυτή σας ζητούμε τα παρακάτω στοιχεία:

    • ΕΠΩΝΥΜΙΑ:
    • ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ:
    • ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΔΡΑΣ, T.K. ΠΟΛΗ:
    • ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ – ΘΕΣΗ:
    • ΣΥΝΟΛΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ:
    • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
    • ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ:
    • ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΚΟ:
    • Τηλ:
    • Fax:
    • E mail
    • URL:
    • ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ (Πλήρης Διεύθυνση – Τ.Κ – Περιοχή):
    • ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ/ΤΑ (Αν υπάρχουν, Διεύθυνση, Περιοχή, Αριθμός Εργαζομένων ανά υποκατάστημα):
    • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ
    • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ
    • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΥΓΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
    • ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
    • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ
    • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ
  2. Κατά την συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής στο newsletter
    • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Κατά την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας ενδέχεται να συλλεχθούν αυτομάτως πληροφορίες όπως η IP διεύθυνσή (διεύθυνση διαδικτυακού πρωτοκόλλου) του υπολογιστή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε τη σχετική πολιτική μας για τη χρήση cookies παρακάτω ή στους ΄Ορους Χρήσης.

Ο οργανισμός μας διαθέτει σελίδα σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το Twitter και το Youtube, όπου όμως δεν πραγματοποιεί καμία επεξεργασία προσωπικών δεδομένων. Υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας με τους διαχειριστές της εκάστοτε σελίδας της εταιρείας μας μέσω αποστολής μηνύματος. Στην περίπτωση που ο διαχειριστής της εκάστοτε σελίδας λάβει μηνύματα που εμπεριέχουν προσωπικά δεδομένα φυσικών προσώπων, αυτά είναι απολύτως εμπιστευτικά και η χρήση τους εξυπηρετεί αποκλειστικά το λόγο της επικοινωνίας με εμάς και μετά την εκπλήρωση του σκοπού για τον οποίο έχουν συλλεχθεί διαγράφονται.

Η εταιρεία μας δεν ασκεί και δεν μπορεί να ασκεί επιρροή και έλεγχο όσον αφορά την φύση και την έκταση των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται και τηρούνται από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης ως όρος ή αποτέλεσμα της χρήσης τους και δεν φέρει καμία ευθύνη για τη συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων που πραγματοποιείται από αυτές. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους σκοπούς της συλλογής και την περαιτέρω επεξεργασία και χρήση των προσωπικών δεδομένων από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης καθώς και για τα δικαιώματα και τις διαθέσιμες ρυθμίσεις για την προστασία της ιδιωτικότητάς σας και των προσωπικών δεδομένων σας, συμβουλευτείτε την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της εκάστοτε πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.

  • Σκοπός και αρχές της συλλογής δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα: Η εταιρεία μας συλλέγει και επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών/χρηστών αποκλειστικά και μόνο στο πλαίσιο της εκπλήρωσης των σκοπών και λειτουργιών του και ακριβέστερα για την εξυπηρέτηση της επικοινωνίας μαζί σας και στα πλαίσια, της παροχής υπηρεσιών και σκοπούς μάρκετινγκ. Η επεξεργασία περιορίζεται στα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που είναι απαραίτητα και κατάλληλα για την εκπλήρωση των σκοπών και λειτουργιών του κόμβου. Η επεξεργασία υπόκειται στους κανόνες του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων και του συναφούς Eνωσιακού δικαίου, της ελληνικής νομοθεσίας και των σχετικών διεθνών συνθηκών και συμβάσεων.
  • Χρήση των προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε: Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από την πλατφόρμα επικοινωνίας που διαθέτουμε στον ιστότοπό μας καθώς επίσης και όποια άλλα στοιχεία ενδέχεται να μας αποσταλούν μέσω των προφίλ που διαθέτουμε στα διάφορα συστήματα κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιούνται μονάχα για τις ανάγκες της επικοινωνίας μαζί σας και για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Τα cookies, κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο, χρησιμοποιούνται για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του ιστοτόπού μας καθώς και για την καλύτερη κατανόηση των προτιμήσεών σας και την προβολή διαφημίσεων σχετικών με αυτά σε τρίτους ιστοτόπους. Ουδεμία περαιτέρω επεξεργασία, προώθηση ή ανταλλαγή γίνεται στα δεδομένα αυτά. Σε κάθε περίπτωση, για την ως άνω χρήση των προσωπικών σας δεδομένων, ζητείται προηγουμένως από εσάς η σχετική συγκατάθεση.
  • Πολιτική για Cookies: Κατά την πλοήγηση στον παρόντα ιστότοπο, η εταιρείας μας ενδέχεται να συγκεντρώνει στοιχεία αναγνώρισης των χρηστών χρησιμοποιώντας αντίστοιχες τεχνολογίες, όπως cookies ή/και την παρακολούθηση διευθύνσεων Πρωτοκόλλου Internet (IP). Τα cookies είναι μικρά τμήματα κειμένου που αποστέλλονται στο πρόγραμμα περιήγησης από έναν ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης. Η χρήση των cookies διευκολύνει τον ιστότοπο να απομνημονεύει πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψη του χρήστη, όπως π.χ την προτιμώμενη γλώσσα σας, την απομνημόνευση των προτιμήσεών σας, όσον αφορά στην ασφαλή αναζήτηση, τον υπολογισμό του αριθμού των επισκεπτών ή τη διευκόλυνση της εγγραφής στις υπηρεσίες μας.

Πώς να ελέγχετε τα cookies: Μπορείτε να ελέγχετε και/ή να διαγράφετε τα cookies ανάλογα με τις επιθυμίες σας σύμφωνα με την κονσόλα χειρισμού τους που είναι προσβάσιμη από την σελίδα μας. Ωστόσο, στην περίπτωση αυτή, ίσως χρειαστεί να προσαρμόζετε εσείς από μόνοι σας ορισμένες προτιμήσεις κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπο. Ο χρήστης δύναται να κάνει χρήση του ιστοτόπου χωρίς προβλήματα και χωρίς τη χρήση των cookies αλλά ενδεχομένως εις βάρος της ευχρηστίας του και της λειτουργίας ορισμένων υπηρεσιών αυτού. Τυχόν προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται μέσω cookies και μπορούν να συσχετιστούν με συγκεκριμένο επισκέπτη/χρήστη αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας αποκλειστικά για τους σκοπούς που αναφέρθηκαν παραπάνω.

  • Διαβίβαση/Κοινοποίηση δεδομένων σε τρίτα μέρη: Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται ενδέχεται να κοινοποιούνται ή διαβιβάζονται σε τρίτους, εφόσον αυτό επιβάλλεται για την εκπλήρωση υποχρεώσεων από το νόμο ή είναι αναγκαίο για την εκπλήρωση των σκοπών και λειτουργιών του ιστοτόπου, τηρουμένων των εγγυήσεων της οικείας νομοθεσίας. Ενδέχεται να αναθέτουμε σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα τη διεκπεραίωση ορισμένων υπηρεσιών και λειτουργιών του ιστοτόπου. Σε αυτά τα πρόσωπα διαβιβάζονται μόνο εκείνα τα προσωπικά δεδομένα που είναι απαραίτητα για την εκπλήρωση των ανατεθειμένων υπηρεσιών και δεσμεύονται έναντι της εταιρείας μας ως προς την εμπιστευτικότητα και την ασφαλή επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.
  • Τα δικαιώματά σας σε σχέση με την επεξεργασία δεδομένων που σας αφορούν: Σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού περί Προστασίας Δεδομένων 679/2016/ΕΕ, έχετε δικαίωμα τόσο κατά τη φάση της συλλογής όσο και μεταγενέστερα να ενημερώνεστε για την τυχούσα επεξεργασία των δεδομένων που σας αφορούν, τον σκοπό αυτής καθώς και την κοινοποίηση/διαβίβαση σε τρίτους και την ταυτότητα αυτών (δικαίωμα ενημέρωσης και πρόσβασης). Επίσης έχετε δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση, επικαιροποίηση ή και διαγραφή των προσωπικών δεδομένων σας που τηρούμε. Έχετε επίσης το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας και δικαίωμα εναντίωσης. Για την ενημέρωσή σας και την άσκηση των δικαιωμάτων σας μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο privacy(at)hellecon.com. Επίσης σύμφωνα με τον Κανονισμό έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.
  • Εμπιστευτικότητα και ασφάλεια: Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε στο πλαίσιο της λειτουργίας του ιστοτόπου είναι τα απολύτως απαραίτητα για τους σκοπούς της επικοινωνίας μαζί σας. Είναι απολύτως εμπιστευτικά και τηρούνται μόνο για τις ανάγκες αυτής της επικοινωνίας. Πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα έχουν ελάχιστα στελέχη του οργανισμού, τα οποία έχουν δεσμευθεί για την τήρηση εχεμύθειας. Επιπλέον, διαθέτουμε επαρκή συστήματα ασφαλείας και λαμβάνουμε όλα τα αναγκαία και κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν παραβίαση της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων (διαρροή, αποκάλυψη, πρόσβαση από μη δικαιούμενα πρόσωπα) από τα συστήματά μας.
  • Τροποποίηση της παρούσας πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων: Η παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ενδέχεται να αλλάξει όποτε αυτό απαιτείται και πάντοτε ακολουθώντας το εθνικό και Ευρωπαϊκό δίκαιο. Για το λόγο αυτό, καλείστε ανά τακτά χρονικά διαστήματα να επισκέπτεστε την παρούσα σελίδα προς τη δική σας ενημέρωση. Με την πλοήγηση και χρήση του ιστοτόπου μας, οι επισκέπτες/χρήστες αναγνωρίζουν ότι έχουν διαβάσει, κατανοήσει και ανεπιφύλακτα αποδεχθεί την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων.
  • Επικοινωνία: Για οποιοδήποτε ερώτημα προκύψει αναφορικά με την παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ή εάν πιστεύετε ότι υπάρχουν ασάφειες και ασυμβατότητα με την παρούσα πολιτική από τη μεριά μας, μπορείτε να το γνωστοποιήσετε στον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών δεδομένων στο privacy(at)hellecon.com.



Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Στην Hellecon Services αναγνωρίζουμε την ευθύνη που μας αναλογεί, απέναντι στην κοινωνία

και στο περιβάλλον. Τόσο με τα προγράμματά μας όσο και με τις υπεύθυνες πρακτικές μας,

αναπτύσσουμε σαφείς στρατηγικές προκειμένου να τηρούμε τις αρχές και τις αξίες που αφορούν

στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, στη βελτίωση του βιωτικού επιπέδου και της ποιότητας ζωής, στην

προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Που εστιάζουμε

Α. ΧΟΡΗΓΙΕΣ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Στηρίζουμε έμπρακτα οργανώσεις, ιδρύματα και πρωτοβουλίες που σχετίζονται με

 Την ασφάλεια μέσω της ασφάλισης: Στόχος του ασφαλιστικού κλάδου είναι να κάνει τον

κόσμο μας ένα πιο ασφαλές μέρος για όλους. Με πιο ασφαλείς δρόμους για τους οδηγούς,

πιο ασφαλές εργασιακό περιβάλλον για τους εργαζομένους, πιο ασφαλείς κατοικίες για

τους πολίτες.

 Την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία: Στόχος των τεχνικών Ασφαλείας είναι να

κάνουμε τους χώρους εργασίας πιο ασφαλείς, με λιγότερα ατυχήματα. Μέσα από

εκπαιδευτικές δράσεις, στόχος μας επίσης είναι να ενισχύσουμε το αίσθημα προστασίας

των πολιτών.

μέσα από προγράμματα που συνδυάζουν την τεχνογνωσία, την εμπειρία, τις γνώσεις μας αλλά

και τον ενθουσιασμό του προσωπικού μας.

 

Β. ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Προκειμένου η παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης που προσφέρει η Hellecon Services προς

του πελάτες της να είναι πάντα σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της εταιρικής

κοινωνικής ευθύνης, η εταιρεία:

  • ενημερώνεται για τις διεθνείς καλές πρακτικές και για τις εθνικές εξελίξεις ως προς την

 σχετική  νομοθεσία και επεμβαίνει όπου αυτό είναι εφικτό πάντα με στόχο το κοινωνικό

καλό.

  • εκπαιδεύει συνεχώς το προσωπικό της ενώ παράλληλα παρέχει και στο προσωπικό

των πελατών της εκπαίδευση σχετική με την υγεία και την ασφάλεια στη εργασία

  • επενδύει σε υλικοτεχνική υποδομή, αλλά και στο ανθρώπινο δυναμικό της

Γ. ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΑΣ

Η ανθρωποκεντρική προσέγγιση που εφαρμόζει  η εταιρεία μας αφορά τόσο τους δικούς της

εργαζομένους όσο και τους εργαζόμενους των πελατών της. Υποστηρίζεται από την διοίκηση

της Hellecon με δράσεις και παροχές για την προσωπική ανάπτυξη, την υγεία και την ασφάλεια

των εργαζομένων.

 

Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Είμαστε τόσο υγιείς και δυνατοί, ως επιχείρηση, όσο είναι και οι τοπικές κοινωνίες στις οποίες

δραστηριοποιούμαστε. Άλλωστε, μακροπρόθεσμα, οι υγιείς και βιώσιμες επιχειρήσεις λειτουργούν

σε ακμάζουσες κοινότητες».

Στόχος μας είναι να λειτουργούμε υπεύθυνα και να έχουμε συνεχή και συνεπή συνεργασία με τις

τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Σε τομείς που είναι στρατηγικής σημασίας

για την επιχείρησή μας, υλοποιούμε προγράμματα προσφοράς για την ενίσχυση των τοπικών

κοινωνιών, την υποστήριξη της ανακύκλωσης, την παροχή βοήθειας σε ευπαθείς κοινωνικές

ομάδες αλλά και υποστήριξη σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Περιβαλλοντική Πολιτική

Η Hellecon Services δεσμεύεται για τη μείωση των επιπτώσεων της λειτουργίας της στο περιβάλλον.

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι μπορεί η ίδια να αποτελεί πηγή ρύπανσης και παραγωγής αποβλήτων, δεσμεύεται:

  • Να συμμορφώνεται με τις εφαρμοζόμενες νομικές και άλλες απαιτήσεις προκειμένου να διασφαλίζει την προστασία του περιβάλλοντος.
  • Να παρέχει κατάλληλη περιβαλλοντική εκπαίδευση στους εργαζόμενους.
  • Να μειώσει την ποσότητα των παραγομένων αποβλήτων και να διασφαλίσει τον ασφαλή χειρισμό και την απόρριψή τους.
  • Να εξοικονομεί φυσικούς πόρους μέσω της επαναχρησιμοποίησης και της ανακύκλωσης υλικών, της προμήθειας ανακυκλωμένων υλικών και της χρήσης ανακυκλώσιμων συσκευασιών και άλλων υλικών.
  • Να χρησιμοποιεί υπεύθυνα την ενέργεια στο σύνολο των λειτουργιών της.
  • Να προστατέψει τους εργαζόμενους και το κοινωνικό σύνολο, μέσα στο οποίο λειτουργεί, υιοθετώντας ασφαλείς τεχνολογίες και διαδικασίες λειτουργίας.
  • Να γνωστοποιεί τη δέσμευσή της για την προστασία του περιβάλλοντος στους εργαζόμενους, τους προμηθευτές, τους πελάτες, τις δημόσιες υπηρεσίες και το κοινωνικό σύνολο, εντός του οποίου λειτουργεί.

Η Hellecon Services δεσμεύεται να βελτιώνει συνεχώς το σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης της, προς επίτευξη των οραμάτων και των στόχων της, στην πορεία προς την αειφόρο ανάπτυξη.


Πολιτική Ποιότητας

Οι υπηρεσίες που παρέχει η Hellecon Servicesδιακρίνονται για την υψηλή ποιότητα και το χαμηλό κόστος τους, γεγονός το οποίο οφείλεται, όχι μόνο στην τεχνογνωσία και την επαγγελματική συνείδηση των συνεργατών της, αλλά και στην άρτια οργάνωση οι οποίες δίνουν εξαιρετικό αποτέλεσμα σε κάθε έργο της εταιρείας.

Στόχος της Hellecon Services είναι η παροχή των ποιοτικότερων υπηρεσιών στους πελάτες της. Tα προϊόντα και οι υπηρεσίες που προσφέρουμε στους πελάτες μας ανταποκρίνονται τόσο στις προσδοκίες τους όσο και στις πλέον σύγχρονες επιστημονικές τεχνικές.

Η πελατοκεντρική αντίληψη και φιλοσοφία της εταιρείας μας, επιτάσσει την τήρηση ενός διαρκούς ανοικτού διαύλου και έντιμης επικοινωνίας με τους πελάτες, που να εξασφαλίζει τη λήψη όλων των μηνυμάτων, θετικών και αρνητικών για τις υπηρεσίες μας.

Δίνεται πάντα ιδιαίτερη προσοχή και έμφαση στην τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας των εργαζομένων καθ’ όλη τη διάρκεια της εργασίας τους και ανεξάρτητα από τη θέση στην οποία εργάζονται. Επίσης θεωρούμε ευθύνη και υποχρέωση μας να εφαρμόζουμε τους κανόνες προστασίας περιβάλλοντος, όπου και όποτε είναι απαραίτητο.

Θεωρείται τέλος σημαντικό να τονιστεί το γεγονός ότι η εταιρεία μας φροντίζει πάντα να συμμορφώνεται πλήρως με την Εθνική και την Κοινοτική Νομοθεσία που διέπει το συγκεκριμένο αντικείμενο.


© 2020 Hellecon Services. All Rights Reserved.