AΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
AUTOMOTIVE
WHISTLEBLOWING
SERVICES

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Hellecon Services ιδρύθηκε το 2003 από ειδικούς επιστήμονες στην επαγγελματική Υγεία και Ασφάλεια και είναι σήμερα μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες παροχής υπηρεσιών Υγείας και Ασφάλειας Eργασίας (ΥΑΕ) στην Ελλάδα. Η εταιρεία μας καλύπτει το σύνολο της Ελληνικής επικράτειας με πάνω από 150 έμπειρους και πολύ καταρτισμένους Μηχανικούς – Τεχνικούς Ασφαλείας. Επίσης καλύπτει αντίστοιχα το σύνολο της Ελληνικής επικράτειας για υπηρεσίες Ιατρικής στην Εργασία με πάνω από 100 έμπειρους Ιατρούς.

Η Hellecon Services είναι μέλος του Συνδέσμου ελληνικών εταιριών ΕΞΥΠΠ, και τα στελέχη μας είναι με εμπειρία πάνω από 30 χρόνια στον τομέα της Υγιεινής και Ασφάλειας. Η εταιρεία μας σήμερα καλύπτει σήμερα με τις υπηρεσίες της περισσότερους από 180.000 εργαζομένους, σε 2200 επιχειρήσεις όλων των κλάδων.

Η Hellecon Services διαθέτει ασφαλιστήριο Συμβόλαιο Επαγγελματικής Ευθύνης για την ασφαλιστική κάλυψη των Τεχνικών Ασφαλείας και Ιατρών Εργασίας μας.

Το πλήθος και η πολυμορφία των εταιρειών που καλύπτουμε, o αριθμός και η ποικιλία των εταιρειών που καλύπτουμε, σε συνδυασμό με την απόλυτη γνώση των επαγγελματικών κινδύνων που έχει η κάθε επιχείρηση, μας κάνει τον ιδανικό συνεργάτη.

Η εταιρεία μας επίσης παρέχει επίσης τις παρακάτω υπηρεσίες:

  • Υπηρεσίες Τεχνικών Συμβούλων,
  • Υπηρεσίες έρευνας για την εφαρμογή προτύπων σε εμπορικά δίκτυα,
  • Διεξαγωγή ερευνών Mystery Shopping σε εταιρείες αυτοκινήτων, καθώς η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη στην συγκεκριμένη έρευνα. (Audi AG)
  • Εκπαίδευση προσωπικού στην οδική ασφάλεια Βαρέων οχημάτων και λοιπών οχημάτων.
  • Μελέτες Εκτίμησης Eπαγγελματικού Κινδύνου (σύμφωνα με τον Νόμο 3850/2010)
  • Μελέτες Πυρασφαλείας
  • Μέλετες αδειοδότησης επαγγελματικών χώρων
  • Μέλετες αδειοδότησης νέων εταιριών,
  • Μελέτες ISO

Η Hellecon Services από την ίδρυση της διαθέτει αξιόπιστο Ασφαλιστικό Πρακτορείο, το οποίο σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία που μπορούν να παρέχουν οι εξειδικευμένοι μηχανικοί μας και την λεπτομερειακή γνώση των κινδύνων που έχει η κάθε εταιρία μπορεί να προτείνει τις καλύτερες ασφαλιστικές καλύψεις ώστε οι πελάτες μας να πληρώνουν τα λιγότερα χρήματα και να έχουν πλήρη κάλυψη της περιουσίας τους.