• 210-2532572
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τεχνικές Επιθεωρήσεις

Τεχνικές Επιθεωρήσεις

Η Hellecon Services με το άρτια ειδικευμένο προσωπικό μας έχει την δυνατότητα να προβαίνει σε Τεχνικές Επιθεωρήσεις, μελετώντας, καταγράφοντας και ελέγχοντας την ύπαρξη και τήρησης των διαδικασιών λειτουργίας, εφόσον αυτές υπάρχουν.

Ειδικότερα έχει την δυνατότητα να:

 • Ελέγξει την ύπαρξη ή μη των ελάχιστων προδιαγραφών κτιριακών εγκαταστάσεων και προσωπικού.
 • Εκπονεί μελέτες και να καταγράφει αποτελέσματα της επιθεώρησης.
 • Αναλύει αποτελέσματα, να εντοπίζει τις αποκλίσεις και να αιτιολογεί αυτές.
 • Καταγράφει τις διαδικασίες παραγωγής.
 • Ανασχεδιάσει τις διαδικασίες και να υποβάλει προτάσεις στη διοίκηση για βελτιστοποίηση της παραγωγικότητας των εργασιακών τμημάτων.


Έρευνα Μυστικού Πελάτη (Mystery Shopping)

Έρευνα Μυστικού Πελάτη (Mystery Shopping)

Στο πλαίσιο της Έρευνας Μυστικού Πελάτη (Mystery Shopping) η Hellecon Services διαθέτει πολυετής εμπειρία σε διεξαγωγή Ερευνών μυστικού πελάτη σχετική με την δραστηριότητα της εμπορίας και επισκευής Αυτοκινήτων και επίσης διαθέτει εκπαιδευμένο πανελλαδικό δίκτυο μυστικών πελατών για πιστοποίηση / έλεγχο και καταγραφή προδιαγραφών εταιρικής ταυτότητας και επιπέδου εξυπηρέτησης της μητρικής εταιρείας.

Υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογής προγράμματος μυστικού πελάτη για Δίκτυα Λιανικής και Χονδρικής Πώλησης.

Ο έλεγχος πραγματοποιείται με φυσική παρουσία στο εκάστοτε δίκτυο υποκαταστημάτων ή συνεργατών.


Συστήματα ISO

Συστήματα ISO

Η Hellecon Services έχει την δυνατότητα να προβαίνει σε μελέτη και εφαρμογή προτύπων ISO σε επιχειρήσεις και οργανισμούς. Τα πρότυπα αυτά παρέχουν τη μεθοδολογία για τον συστηματικό έλεγχο των λειτουργιών μια εταιρείας, ώστε να εξασφαλίζεται η ικανοποίηση των αναγκών και απαιτήσεων του πελάτη.

Ειδικότερα προβαίνουμε σε:

 • Εφαρμογή ISO 18001 που αφορά στην ανάπτυξη συστήματος διαχείρισης ασφάλειας (Safety Management System).
 • Εφαρμογή ISO 9001 – 14001 που αφορούν στην οργάνωση εταιριών και καθορισμό διαχείρισης περιβαλλοντικών παραγόντων.
 • Εφαρμογή ISO 22000 (HACCP).
 • Εφαρμογή επιπρόσθετων συστημάτων ISO, ανάλογα με τις απαιτήσεις της επιχείρησης.
 • Συμβουλευτική υποστήριξη – Προετοιμασία όλων των απαραίτητων εντύπων – Εκπαίδευση προσωπικού – Υποστήριξη κατά την Πιστοποίηση.

Έρευνα Μέτρησης Ικανοποίησης Πελατών

Έρευνα Μέτρησης Ικανοποίησης Πελατών

Η Hellecon Services έχει την δυνατότητα διερεύνησης και μέτρησης της ικανοποίησης των πελατών με την δημιουργίας ειδικού ερωτηματολογίου σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησης (τηλεφωνική επικοινωνία – ταχυδρομική επικοινωνία - μέσω email).


Η Hellecon Services είναι εταιρία με 17+ χρόνια εμπειρίας σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας και όλους τους σχετικούς κανονισμούς. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βεβαιωθείτε ότι ο χώρος εργασίας σας είναι ένα ασφαλές περιβάλλον για όλους τους υπαλλήλους σας, εξοικονομώντας σας χρήματα και αποφεύγοντας τυχόν ποινές και πρόστιμα από τον ΣΕΠΕ.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ!Τεχνικοί Σύμβουλοι

Τεχνικές Επιθεωρήσεις

Τεχνικές Επιθεωρήσεις

Η Hellecon Services με το άρτια ειδικευμένο προσωπικό μας έχει την δυνατότητα να προβαίνει σε Τεχνικές Επιθεωρήσεις, μελετώντας, καταγράφοντας και ελέγχοντας την ύπαρξη και τήρησης
Σχέδιο Έκτακτης Ανάγκης

Σχέδιο Έκτακτης Ανάγκης

Η Hellecon Services μελετά και εκπονεί σχέδιο έκτακτης ανάγκης (εκκένωση κτηρίων – χώρων), με μέτρηση χρόνου εκκενώσεως, προσδιορισμού σημείου συγκέντρωσης των εργαζομένων κτλ.
Συστήματα ISO

Συστήματα ISO

Η Hellecon Services έχει την δυνατότητα να προβαίνει σε μελέτη και εφαρμογή προτύπων ISO σε επιχειρήσεις και οργανισμούς. Τα πρότυπα αυτά παρέχουν τη μεθοδολογία για
Έρευνα Μυστικού Πελάτη (Mystery Shopping)

Έρευνα Μυστικού Πελάτη (Mystery Shopping)

Στο πλαίσιο της Έρευνας Μυστικού Πελάτη (Mystery Shopping) η Hellecon Services διαθέτει πολυετής εμπειρία σε διεξαγωγή Ερευνών μυστικού πελάτη σχετική με την δραστηριότητα της
Έρευνα Μέτρησης Ικανοποίησης Πελατών

Έρευνα Μέτρησης Ικανοποίησης Πελατών

Η Hellecon Services έχει την δυνατότητα διερεύνησης και μέτρησης της ικανοποίησης των πελατών με την δημιουργίας ειδικού ερωτηματολογίου σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησης (τηλεφωνική
Ενεργειακά Πιστοποιητικά

Ενεργειακά Πιστοποιητικά

Η Hellecon Services αναλαμβάνει την έκδοση Πιστοποιητικών Ενεργειακής Απόδοσης (Π.Ε.Α.), η οποία είναι υποχρεωτική για τις εξής περιπτώσεις: Αγορά-πώληση ενιαίου κτιρίου ή τμήματος κτιρίου (διαμέρισμα)
Άδειες Λειτουργίας

Άδειες Λειτουργίας

Η Hellecon Services αναλαμβάνει την έκδοση αδειών εγκατάστασης και λειτουργίας στα παρακάτω είδη εταιρειών ενδεικτικά: Αντιπροσωπειών - Συνεργείων αυτοκινήτων. Σταθμών αυτοκινήτων. Πρατηρίων υγρών καυσίμων. Πλυντηρίων αυτοκινήτων. ΙΚΤΕΟ. Υπεραγορών. Ξενοδοχειακών μονάδων.
© 2020 Hellecon Services. All Rights Reserved.