• 210-2532572
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
quarantine-covid-19

Στρατηγική Λήξης Καραντίνας και Απομόνωσης Στενών Επαφών COVID-19

Συνοπτικά οι πληροφορίες σχετικά με την καραντίνα και τα κριτήρια επιστροφής των εργαζομένων στην εργασία

Σύμφωνα με τις οδηγίες έχουν βασιστεί στις κατευθυντήριες οδηγίες του Ευρωπαϊκού Κέντρου Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων – ECDC (ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2020):

Οι εργαζόμενοι οι οποίοι είχαν ΣΤΕΝΗ ΕΠΑΦΗ με επιβεβαιωμένο κρούσμα οφείλουν να παραμείνουν σπίτι ή σε άλλο χώρο για διάστημα τουλάχιστον 14 ημερών από την τελευταία τους επαφή με το κρούσμα.

Επίσης σημαντικό είναι να γνωρίζουμε ότι :
O SARS-CoV-2 μπορεί αρχικά να ανιχνεύεται σε εκκρίσεις του ανώτερου αναπνευστικού περίπου δύο (2) ημέρες, πριν από την έναρξη των συμπτωμάτων.

Ασθενής με ήπια νόσο μπορούν να επιστρέψουν στην εργασία τους μετά από συμπλήρωση 10 ημερών απομόνωσης και 3 ημερών απυρεξίας και ύφεσης και των υπόλοιπων κλινικών συμπτωμάτων εκτός του πυρετού.

Ασθενής με σοβαρή νόσηση για την επιστροφή τους θα πρέπει να βρίσκονται τρία 24ωρα μετά την πλήρη ύφεση του πυρετού χωρίς λήψη αντιπυρετικού και βελτίωση των συμπτωμάτων από το αναπνευστικό σύστημα και Απομόνωση του ασθενή για τουλάχιστον 14 έως και 20 ημέρες.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο συνημμένο αρχείο του ΕΟΔΥ

 

 

quarantine-covid-19


Η Hellecon Services είναι εταιρία με 17+ χρόνια εμπειρίας σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας και όλους τους σχετικούς κανονισμούς. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βεβαιωθείτε ότι ο χώρος εργασίας σας είναι ένα ασφαλές περιβάλλον για όλους τους υπαλλήλους σας, εξοικονομώντας σας χρήματα και αποφεύγοντας τυχόν ποινές και πρόστιμα από τον ΣΕΠΕ.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ!Τα Νέα μας - Ενημερώσεις

moving restrictions veveosi metakinisis 10-20

Νομοθεσία και Βεβαίωση Μετακίνσης από και προς την εργασία

Επισυνάπτεται η νέα Εγκύκλιος που αφορά "Μέτρα και ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού" Κατεβάστε έτοιμη τη βεβαίωση μετακίνησης
© 2020 Hellecon Services. All Rights Reserved.