• 210-2532572
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μελέτη Πυρασφάλειας – Πυροπροστασίας

Μελέτη Πυρασφάλειας – Πυροπροστασίας

Η Hellecon Services αξιοποιώντας προς όφελος των πελατών της τις επιστημονικές και εξειδικευμένες γνώσεις, την τεχνογνωσία και την πολύχρονη εμπειρία των συνεργατών της (πρώην Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος) στους τομείς Πυρασφάλειας και Πυροπροστασίας παρέχει:

 • Σύνταξη μελετών τρωτότητας για πυρκαγιά, πλημμύρα, σεισμό, φυσικές καταστροφές σε εγκαταστάσεις- επιχειρήσεις με ανάλυση και αξιολόγηση των δεδομένων, σύμφωνα με την διεθνή πρακτική και τα διεθνή standars.
 • Νομικές συμβουλές και αξιολόγηση στοιχείων σε θέματα εμπρησμών. Ειδικότερα έχουμε την δυνατότητα να:
  • Προβαίνουμε στην αξιολόγηση του προκύπτοντος ανακριτικού υλικού.
  • Παρέχουμε κατευθύνσεις – συμβουλές.
  • Διενεργούμε αυτοψίες, πραγματογνωμοσύνες και τεχνικές εκθέσεις.
  • Προβαίνουμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες που θα βοηθήσουν στην διαλεύκανση του εγκλήματος.
 • Εκπόνηση μελετών πυρασφαλείας για όλες τις δραστηριότητες των επιχειρήσεων και εγκαταστάσεων, σύμφωνα με την υφιστάμενη Νομοθεσία Πυρασφάλειας.
 • Πραγματοποίηση αυτοψιών – πραγματογνωμοσύνες των μέσων και μέτρων πυρασφαλείας, σε επιχειρήσεις που είναι ασφαλισμένες, σε συνεργασία με ασφαλιστικούς ομίλους.
 • Επίβλεψη των μέσων πυροπροστασίας της εγκατάστασης (μόνιμων συστημάτων καθώς και φορητών μέσων) σύμφωνα με την συγκεκριμένη μελέτη πυροπροστασίας.
 • Εκπαίδευση του προσωπικού πυρασφαλείας των επιχειρήσεων.
 • Εκπόνηση ειδικών μελετών προστασίας από κινδύνους πυρκαγιάς που προέρχονται από τον εξωτερικό χώρο των επιχειρήσεων (δραστηριότητες οι οποίες βρίσκονται εντός ή πλησίον δασικών εκτάσεων π.χ. κατασκηνώσεις, ξενοδοχειακές μονάδες κ.λ.π.)
 • Ανάληψη διαδικασίας έκδοσης Πιστοποιητικού Πυροπροστασίας καθώς και την διαδικασία ανανέωσης των Πιστοποιητικών Πυρασφαλείας.
 • Έκδοση Βιβλίου Συντήρησης και καλής Λειτουργίας των μέσων Ενεργητικής Πυροπροστασίας των επιχειρήσεων (Πυροσβεστική διάταξη 12/2007 – «Κόκκινο Βιβλίο»).

Μελέτες Ασφαλείας

Μελέτη Εργονομίας για χώρους Γραφείων και Βιομηχανικούς Χώρους

Μελέτη Εργονομίας για χώρους Γραφείων και Βιομηχανικούς Χώρους

Μελέτη Εργονομίας Με την Μελέτη Εργονομίας μελετάμε και αναλύουμε την βελτίωση της ανθρώπινης απόδοσης , υγείας και ευεξίας μέσω της συμβολής του σχεδιασμού μεθόδων και
Μελέτη Σήμανσης Ασφαλείας Χώρων Εργασίας

Μελέτη Σήμανσης Ασφαλείας Χώρων Εργασίας

Η πρόληψη των εργατικών ατυχημάτων εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη σωστή συμπεριφορά των εργαζομένων στους χώρους εργασίας. Η σήμανση ασφάλειας στους χώρους εργασίας παίζει
Atmosphere Explosive

Μελέτη Εκρηκτικής Ατμόσφαιρας (ΑΤΕΧ)

Ως "εκρηκτική ατμόσφαιρα" νοείται μείγμα με αέρα σε ατμοσφαιρικές συνθήκες, εύφλεκτων ουσιών υπό μορφή αερίων, ατμών, συγκεντρώσεων σταγονιδίων ή σκόνης, στο οποίο μετά την ανάφλεξη,
Μελέτη Πυρασφάλειας – Πυροπροστασίας

Μελέτη Πυρασφάλειας – Πυροπροστασίας

Η Hellecon Services αξιοποιώντας προς όφελος των πελατών της τις επιστημονικές και εξειδικευμένες γνώσεις, την τεχνογνωσία και την πολύχρονη εμπειρία των συνεργατών της (πρώην Αξιωματικών
Μελέτη Κτιριακών Εγκαταστάσεων

Μελέτη Κτιριακών Εγκαταστάσεων

Ο έλεγχος και οι προτάσεις μας διεξάγονται σύμφωνα με τις βασικές αρχές που διέπουν την ασφάλεια και τις υφιστάμενες οδηγίες – κατευθύνσεις των λοιπών οργανισμών
Δικτύων Επικοινωνιών και Πληροφορικής

Δικτύων Επικοινωνιών και Πληροφορικής

Ο έλεγχος και οι προτάσεις μας διεξάγονται σύμφωνα με τις βασικές αρχές που διέπουν την ασφάλεια, τις υφιστάμενες οδηγίες – κατευθύνσεις του ENISA (Οργανισμός Ασφάλειας
© 2020 Hellecon Services. All Rights Reserved.