• 210-2532572
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρεχόμενη Εκπαίδευση

Βασική προτεραιότητά μας στην Hellecon Services αποτελεί η υποστήριξη της Υγείας και της Ασφάλειας στην εργασία. Θέλουμε οι πελάτες μας να μπορούν επικεντρώνονται στην παραγωγική τους εργασία διατηρώντας ταυτόχρονα τους χώρους εργασίας χωρίς ατυχήματα.

Η αποτελεσματική υγεία και ασφάλεια στους χώρους εργασίας χρειάζεται την εμπλοκή όλων σε μια εταιρεία. Την εμπλοκή της διοίκησης της εταιρείας, των εργαζομένων καθώς και την καλλιέργεια της εταιρικής κουλτούρας ανάμεσά τους.

Η εκπαίδευση αφενός συνδράμει στη δημιουργία της εταιρικής κουλτούρας και αφετέρου βοηθά το εργατικό δυναμικό της εκάστοτε εταιρείας να αναπτύσσει αυτοματισμούς, να γνωρίζει τις νομοθετικές και ρυθμιστικές απαιτήσεις και να καλλιεργήσει τα προσόντα που χρειάζονται ώστε να υπάρχει ένα ασφαλή εργασιακό περιβάλλον.

Τα ατυχήματα και οι τραυματισμοί στο χώρο εργασίας μπορούν συχνά να προληφθούν με κατάλληλη εκπαίδευση και με τη κατάλληλη ευαισθητοποίηση του προσωπικού.

Η Hellecon Services ΕΠΕ μπορεί σε συνεργασία με την εταιρεία σας να σχεδιάσει το δικό σας πρόγραμμα εκπαίδευσης το οποίο θα πραγματοποιήσετε στον Οργανισμό σας. Αναπτύσσουμε και δημιουργούμε την κουλτούρα υγείας και ασφάλειας στο χώρο εργασίας σας με εκπαίδευση βασισμένη στις διαδικασίες της δικής σας επιχείρησης, στις μεθόδους σας αλλά κυρίως στη συμπεριφορά και στην συμμετοχή όλων.

Ψυχολογία στην Εργασία

Η καλή ψυχολογική κατάσταση του προσωπικού σας μπορεί να μειώσει τα ατυχήματα αλλά και να ενδυναμώσει την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητα του οργανισμού.

Η Hellecon Services προσφέρει, σε συνεργασία με εξειδικευμένους ψυχολόγους – ψυχοθεραπευτές, εκπαιδεύσεις που αφορούν στη διαχείριση του Άγχους στην εργασία αλλά και στην Ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής.

Για να συζητήσετε τις ανάγκες / απαιτήσεις κατάρτισης που έχει η εταιρεία σας, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας.

First Aid at Work

Πρώτες Βοήθειες στην εργασία

Στο χώρο εργασίας πρέπει να υπάρχουν εργαζόμενοι που να έχουν καταρτισθεί στις Πρώτες Βοήθειες. Το πρόγραμμα «Πρώτες Βοήθειες στην εργασία» παρέχει τις απαιτούμενες γνώσεις στα
Εκπαίδευση Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας

Εκπαίδευση Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας

Η Hellecon Services παρέχει ειδικευμένες εκπαιδεύσεις και σεμινάρια σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας, τα οποία απευθύνονται σε: Στελέχη Επιχειρήσεων. Ανθρώπινο Δυναμικό. Εργαζόμενους. Ιδιοκτήτες Εταιρειών. Υπεύθυνους ποιότητας και

Η Hellecon Services είναι εταιρία με 17+ χρόνια εμπειρίας σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας και όλους τους σχετικούς κανονισμούς. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βεβαιωθείτε ότι ο χώρος εργασίας σας είναι ένα ασφαλές περιβάλλον για όλους τους υπαλλήλους σας, εξοικονομώντας σας χρήματα και αποφεύγοντας τυχόν ποινές και πρόστιμα από τον ΣΕΠΕ.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ!© 2020 Hellecon Services. All Rights Reserved.