• 210-2532572
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Hellecon Free Webinar for Health

Δωρεάν Webinar για την Ψυχική Υγεία πρωτοβουλία της Hellecon

Δωρεάν WEBINARS ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
Μία νέα πρωτοβουλία της Hellecon Services στο πλαίσιο των δράσεων της για την ασφάλεια και υγεία των συνεργατών της


wellbeing-emploee-webinar-by-hellecon

Αυτήν την περίοδο, καλούμαστε και πάλι να διατηρήσουμε την ψυχολογική μας ισορροπία προκειμένου να αντιμετωπίσουμε το δεύτερο κύμα αναμέτρησης με τον «αόρατο» εχθρό, με την ελπίδα ότι σύντομα θα περιοριστεί η μετάδοσή του και θα νιώσουμε πάλι ελεύθεροι και ασφαλείς.

Η Hellecon Services με αφορμή την εξέλιξη της πανδημίας και στο πλαίσιο της ολιστικής φροντίδας των εργαζομένων σας, παρέχει διαδικτυακές εκπαιδεύσεις (webinars) με θέματα που αφορούν στην ψυχική υγεία και σε σχέση με τις αυξημένες ανάγκες που προκύπτουν από τους νέους περιορισμούς στις μετακινήσεις μας, στις δραστηριότητες και στις συναναστροφές μας και τις συνέπειές τους στον ψυχισμό μας.


Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, η Hellecon Services προσφέρει ένα Δωράν webinar με θέμα:
«Covid-19 και νέα δεδομένα ζωής - Συμβουλές και καλές πρακτικές για την ψυχική υγεία και την εργασία από το σπίτι»Οι επιμέρους ενότητες της τηλε-εκπαίδευσης περιλαμβάνουν στα παρακάτω:

α. Η νέα πραγματικότητα που έχει διαμορφώσει η εμφάνιση της πανδημίας Covid-19.
β. Τι αισθανόμαστε - βιώνουμε κατά την διάρκεια της πανδημίας
γ. Συμβουλές για την ψυχική υγεία όταν ‘’μένω σπίτι’’.
δ. Πρακτικές Συμβουλές για την ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής όταν δουλεύω από το σπίτιτην Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020
και ώρα 15:00


Εισηγήτρια: Μαριάννα Πλατυρράχου, Σύμβουλος Ψυχικής ΥγείαΕΓΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ


Για την εγγραφή σας παρακαλώ να στείλετε mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μαζί με τον αριθμό των εργαζομένων που θέλετε να συμμετέχουν.
Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες σε περίπτωση που έχετε ενδιαφέρων παρακαλούμε για την άμεση ενημέρωση μας
(θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας σε περίπτωση μεγάλης εκδήλωσης ενδιαφέροντος) .


© 2020 Hellecon Services. All Rights Reserved.